aandeel zalando
Zalando" heeft in Duitsland 4 marktaandeel" - Schoenvisie.
Robert Gentz, mede-oprichter van Zalando, heeft tijdens een presentatie bij de Zweedse investeerder Kinnevik laten weten dat het marktaandeel van Zalando in de Duitse schoenenmarkt 4 procent bedraagt. Met een totaal marktvolume van 11,5, miljard euro zou het aandeel van de e-tailer in Duitsland neerkomen op circa 460 miljoen euro, zo meldt het Duitse vakblad Schuhkurier.
aandeel zalando
Geruchtenmolen over nakende overname Zalando draait sneller Gondola.
Hij antwoordt dat Alibaba binnenkort zal investeren in bedrijven in Europa en dat Zalando daarbij een overnamekandidaat is. Dat bedrijf is niet alleen interessant vanwege de toegang tot 25 miljoen eindklanten, maar ook omdat het aandeel relatief goedkoop gewaardeerd wordt.
Koers Zalando SE - Actuele beurskoers Zalando SE aandeel.
Koers Zalando SE. De aandeel Zalando SE staat de actuele beurskoers van het aandeel Zalando SE. Hier is een grafiek van het koersverloop te vinden en historische koersen van dit aandeel. Volg hierboven de Zalando SE koersen. Dow Jones koers.
Zalando: van schoenverkoper tot techgigant Baaz.nl. gallery. email. phone. eye. talk. heart. linkedin. flickr. facebook. twitter. google-plus. instagram. feed. youtube. search. arrow. bars. plus. share.
Het bedrijf werd bij de beursgang in 2014 gewaardeerd op ruim vijf miljard euro en de koers van het aandeel Zalando is sindsdien eigenlijk alleen maar omhooggegaan. Dat komt niet zozeer doordat wij de afgelopen vijf jaar alsmaar meer schoenen bij Zalando zijn gaan kopen, maar vooral doordat men in Berlijn ontzettend goed met data is.
Zalando gaat naar de beurs MarketingTribune Food en Retail.
Het modeconcern geeft daarvoor 24,5, miljoen nieuwe aandelen uit, waardoor de huidige eigenaren hun aandeel behouden. De opbrengst van de beursgang zal Zalando gebruiken om te investeren in verdere groei. Bron: RTL Nieuws. De waardering van Zalando komt uit op maximaal 5,6, miljard euro, waar analisten eerder uitgingen van zon 7,5, miljard.
Waarom Zalando gewoon verboden zou moeten worden - HP/De Tijd. Arrow up icon.
Maar de feiten en cijfers zijn ronduit dramatisch, euforische beleggers die zich in het aandeel laten praten stappen vooralsnog in een financiƫle en bedrijfskundig fata morgana. Lees en huiver. - Zon 50 procent van de bestellingen die klanten bij Zalando doen, wordt geretourneerd.
Beursgang Zalando groot succes RTL Nieuws.
Het aandeel opende fors in de plus. Zalando werd voor 2150, euro per aandeel naar de beurs gebracht en opende op 2410, euro. Omstreeks 10.00 uur was de flinke koerswinst weer wat gezakt en stond het aandeel bijna 4 procent in de plus op 2237, euro.
Hoe laat sluit de beurs? Beleggen voor beginners.
Het is goed om te weten hoe laat de beurs sluit waarop je handelt. Daarmee voorkom je bijvoorbeeld dat een aandeel te laat verkocht wordt en s nachts open blijft staan. In dat geval rekenen sommige brokers namelijk extra kosten.
Koers Zalando 18 op kwartaalcijfers - Emerce.
Koers Zalando 18 op kwartaalcijfers. Nieuws - 28 februari 2019 - 11:47: Koers Zalando 18 op kwartaalcijfers. Beleggers reageren enthousiast op de financiƫle cijfers van Zalando en belonen het aandeel met een plus van 18 procent. De omzetverwachting werd aan de bovenkant van de marge gerealiseerd.

Contacteer ons