aandeel pfizer
Pfizer - Wikipedia.
8 Direct nadat het besluit bekend werd steeg de aandelenkoers van Pfizer met 2,2, terwijl de koers van Allergan met 15 daalde. In december 2018 kondigden Pfizer en GlaxoSmithKline GSK aan de activiteiten met betrekking tot de consumentengezondheidszorg te gaan bundelen.
aandeel pfizer
Analisten vinden Pfizer fair gewaardeerd aandeel BeursCouranl.nl.
Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Pfizer' '' momenteel circa 258,16, miljard dollar. Het aandeel Pfizer was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds januari vorig jaar staat het aandeel Pfizer 19 procent hoger.
seopageoptimizer.nl
Pfizer bevestigt interesse in AstraZeneca Financieel Telegraaf.nl.
Farmaceut Pfizer heeft bevestigt dat het belangstelling heeft in een overname van zijn Britse branchegenoot AstraZeneca. Het Amerikaanse concern liet maandag weten in januari AstraZeneca al te hebben benaderd, en op 26 april opnieuw een voorstel te hebben gedaan om de gesprekken weer op te pakken.
PFE - Onderzoek en analyse van Pfizer Inc - MSN geldzaken.
Klik op Uitvoeren als hierom wordt gevraagd. Als u hierop klikt om dit gedownloade bestand uit te voeren, gaat u akkoord met de serviceovereenkomst en privacyverklaring van Microsoft. De installatie kan worden uitgevoerd in Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari.
Aandeel Pfizer zit in de lift Binaire opties Blog.
De ontwikkelingen bij Pfizer hebben geen remmende werking op de koers van het aandeel. Ten opzichte van de laagste koers op 17 oktober 2014 van 27,83, dollar, steeg het aandeel inmiddels naar een uitstekend niveau van 34,56, dollar op vrijdag 20 februari.
PFE Pfizer Aandelen - Investing.com. Investing.com - De Toonaangevende Financiële Portal. Investing.com.
Mooi dividend-aandeel, veilig aandeel, op naar een koers van 50€. Covid is een Unicum in de geschiedenis van Pfizer. Ben benieuwd het aandeel geraakt al maanden niet over de 40. pfizer is een goed bedrijf, maar ik ben blij geen aandelen te bezitten.
Pfizer Inc Koers Aandeel IEX.nl.
Persoonlijke alerts op uw aandelen. IEX magazine digitaal of papier. Profiteer van de IEX producten. Word abonnee Al abonnee? Log in Het rendement van IEX Premium. Of registreer u gratis en lees drie analyses of tips van onze analisten. Inloggen Word abonnee. Ga naar nieuws. Vandaag in de media. Analyse en Advies. Analyse en Advies Exclusief voor IEX abonnees. Unlock de vele voordelen van een IEX Abonnee. Elke dag onafhankelijke analyses en kooptips. Geen banners display reclame op IEX.nl. Royal Dutch Shell. Just Eat Takeaway. De keuzehulp voor uw beleggingen. In de IEX Beste Keuze Vergelijker vindt u de brokers, crypto-exchanges, vermogensbeheerders en beleggingsplatforms die door Nederlandse beleggers het best worden beoordeeld. Onze redactie selecteerde samen met onafhankelijke experts bovendien de fondsen, trackers en turbo's' die de laatste jaren aantoonbaar value for money hebben geboden. Home Koersen Pfizer Inc Koers.
Pfizer Inc Koers Aandeel DeBeurs.nl.
Vanguard FTSE All-World UCITS ETF. 17 dec 2021 22:03.: 17 dec 2021 22:03.: 52 weeks hoog. 52 weeks laag. Goednieuwsshow bij Pfizer. 16 dec Niels Koerts Reacties: 0. Coronavariant biedt kans voor Pfizer. 29 nov Niels Koerts Reacties: 0. Forum Pfizer geopend.
Pfizer trekt aandacht op Wall Street Trouw. Deel dit artikel. Loading.
Voorbeurs werd bekend dat Pfizer in het vierde kwartaal van 2006 een omzetstijging heeft geboekt van USD 12,55, miljard vorig jaar tot USD 12,6, miljard nu. Analisten gepolst door Thomson Financial hadden op een omzet gerekend van USD 12,26, miljard. De aangepaste verwaterde winst per aandeel bedroeg USD 0,43, tegen USD 0,49, een jaar eerder.

Contacteer ons