koers telefonica
Telefonica Koers Aandeel IEX.nl.
Onze redactie selecteerde samen met onafhankelijke experts bovendien de fondsen, trackers en turbo's' die de laatste jaren aantoonbaar value for money hebben geboden. Home Koersen Telefonica Koers. Ontvang nu dagelijks onze kooptips! word abonnee sluiten. Aandeel Telefonica BRU TFA.BL, ES0178430E18. Laatste koers Settlement koers eur 4,161, 4 aug 2022 16:31.:
koers telefonica
Telefonica aandeel koers Grafiek 2021.
Telefonica aandeel koers Grafiek. Telefonica aandeel koersdoel. Telefonica aandeel chart.: Telefonica aandeel: kopen of verkopen? Risk warning: Tussen 74-89 van de particuliere beleggers lijdt verlies bij het handelen in CFD's' bij deze aanbieders. Telefonica aandeel koersdoel. Hoe te handelen Telefonica aandeel.
seopageoptimizer.nl
Telefonica wil alleen baas zijn Megabod in Brazilië, Argentinië en Peru. Deel dit artikel. Loading.
De koers van Telefonica ging donderdag immers pijlsnel de hoogte in. Op een bepaald moment steeg ze met 15 procent - de maximum toegestane schommeling op de beurs van Madrid - tot 26,50, euro. Uiteindelijk sloot het aandel op 24,45, euro.
Update: KPN rondt verkoop resterende deel Telefonica Deutschland af. man-user. man-user. man-user.
De koers van Telefonica loopt met 4,3, procent op naar 2,62, euro. Op de slotkoers van woensdag, 2,52, euro, zou een belang van 2,98, procent, het laatste gemelde belang door KPN, ongeveer 222 miljoen euro waard zijn. De opbrengsten zal het telecombedrijf gebruiken om de operationele en financiële flexibiliteit te vergroten.
Schuldenlast blijft op koers Telefonica wegen - Beleggen - Moneytalk.
Voordelen voor abonnees. Schuldenlast blijft op koers Telefonica wegen. 25/10/12 om 06:42.: Bijgewerkt om 06:42.: Telefonica verkoopt call-center divisie Atento aan investeringsmaatschappij Bain Capital, zo werd vorige week bekend gemaakt. De prijs die Telefonica ontvangt voor Atento ligt hoger dan verwacht; de analisten van ABN Amro beschouwen de deal dan ook als positief.
TELEFONICA S.A. Koers Aandeel Eurobench.com.
Waar vind ik die ISIN code? Google de naam van het instrument, aandeel etc. met de toevoeging ISIN. Als zoeken op ISIN code geen resultaten oplevert hebben wij het instrument of aandeel niet in onze koersendatabase. op mijn watchlist. Periode: 5 Jaar.
Telefónica Koers Aandeel DeBeurs.nl.
Waar vind ik die ISIN code? Google de naam van het instrument, aandeel etc. met de toevoeging ISIN. Als zoeken op ISIN code geen resultaten oplevert hebben wij het instrument of aandeel niet in onze koersendatabase. Telefónica op mijn watchlist.
TELEFONICA S.A. Koers Aandeel DeBeurs.nl.
Waar vind ik die ISIN code? Google de naam van het instrument, aandeel etc. met de toevoeging ISIN. Als zoeken op ISIN code geen resultaten oplevert hebben wij het instrument of aandeel niet in onze koersendatabase. op mijn watchlist. Periode: 5 Jaar.
Telefonica verhoogt bod op Endemol Computable.nl.
Vertaald naar de koers van gisteren komt het bod neer op 4,79, miljard euro 10,54, miljard gulden, nog altijd een stuk minder dan de 5,5, miljard euro 12,1, miljard gulden die het bod in maart waard was. Het aandeel Telefonica is flink gedaald de afgelopen maanden, van 28,50, euro in maart tot ruim 22 euro gisteren.

Contacteer ons