ordina koers
Ordina - Wikipedia.
Op 2 oktober 2014 volgde een televisie-uitzending over dit onderwerp. 8 De koers van het aandeel ging hierop hard onderuit, 9 maar Ordina ontkende de aantijgingen. 10 Op 27 januari 2015 werd bekend dat internationale partijen belangstelling hadden om het bedrijf over te nemen.
ordina koers
Bedrijven - Ordina.
De expertise van Ordina ligt in het bijzonder op de kennisgebieden van CRM, ERP en multi channel management. Ordina voert opdrachten uit voor onder andere KPN Mobiel, Merril Lynch, Nederlandse Waterschapsbank en de Ministeries van Financiën en Buitenlandse Zaken. De sector informatietechnologie is onder te verdelen in de marktsegmenten ict-diensten en software. De markt kenmerkt zich door een lage bedrijfsconcentratie met enkele grote internationale concerns en een zeer groot aantal kleinere lokale bedrijven. De top van de ict-markt wordt voornamelijk gedomineerd door Amerikaanse bedrijven, die al geruime tijd over solide marktposities beschikken. Ook in Europa. Doordat er wordt gestreefd naar een verdere schaalvergroting binnen de sector, neemt naar verwachting de concentratie in de komende jaren verder toe.De bedrijven die actief zijn met ict-diensten, leveren aan de zakelijke markt diensten als detachering van ict-specialisten, integratie van ict-apparatuur en outsourcing.Softwarebedrijven ontwerpen applicaties als bedrijfssoftware, databases en besturingssoftware. Door een continue ontwikkeling van nieuwe technologieën wordt bij de softwarebedrijven relatief veel geïnvesteerd in research development. De onderstaande kerncijfers zijn berekend met de laatst bekende koers en de laatst bekende bedrijfscijfers.
seopageoptimizer.nl
Beursadviezen voor aandelen Ordina door beursanalisten.
Ordina houdt zich bezig met ontwerp, advies, ontwikkeling en beheer van informatiesystemen. Ordina werkt op projectbasis, op basis van detachering en outsourcing. Ordina richt zich voornamelijk op de financiële sector, overheid, zorg en industrie. Gemiddeld koersdoel Ordina per maand. Overzicht beursadviezen Ordina.
Analyse: Ordina nog niet op koers - AG Connect.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Analyse: Ordina nog niet op koers. 3 maart 2009. Het stranden van Ordinas strategische avontuur op het terrein van BPO het op basis van diensten-overeenkomsten overnemen van ondersteunende bedsrijfsprocessen in de financiële sector, betekent dat het bedrijf op zoek moet naar nieuwe groeikansen.
Koers Ordina USMarkets.nl.
Week Contest INDEX. Koers Ordina -1.47. Sluit: 4.43 Min: 4.29 Max: 4.53. Turbos zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbos.
Ordina - Koers, nieuws, agenda en adviezen van analisten.
04/02/2021 18:23: Filip Michiels stapt op als commissaris Ordina Beurs.nl. 12/01/2021 11:33: Nieuwe CEO voor Ordina Nederland Beurs.nl. 10/12/2020 18:23: Ordina keert tussentijds dividend uit Beurs.nl. 10/12/2020 08:23: Ordina presenteert nieuwe CFO Beurs.nl. 29/10/2020 08:33: Minder omzet voor Ordina Beurs.nl.
Ordina Koers Aandeel IEX.nl.
Onze redactie selecteerde samen met onafhankelijke experts bovendien de fondsen, trackers en turbo's' die de laatste jaren aantoonbaar value for money hebben geboden. Home Koersen Ordina Koers. Ontvang nu dagelijks onze kooptips! word abonnee sluiten. Aandeel Ordina AEX ORDI.NL, NL0000440584. Laatste koers Settlement koers eur 4,660, 1 jul 2022 17:35.:
Beursblik: winstgevendheid Ordina beter dan verwacht - Slim Beleggen. Beursblik: winstgevendheid Ordina beter dan verwacht - Slim Beleggen.
Afhankelijk van de looptijd van uw abonnement heeft u na 12 of 24 maanden het bedrag volledig betaald! Beursblik: winstgevendheid Ordina beter dan verwacht. 31 oktober 2019. ABM FN-Dow Jones De winstgevendheid van Ordina was beduidend beter dan verwacht bij een omzet die overeenkwam met de verwachtingen.
ORDINA koers - Productoverzicht - Euronext Amsterdam.
Status: KOERSDOEL GEHAALD. Alle elementen zijn duidelijk bullish, het zou voor traders mogelijk zijn om alleen longposities te handelen op moment van aankoop op ORDINA zolang de koers ruim boven de 1,842, EUR blijft. Dank u Beantwoorden Grafiek. ORDINA EUR Analyses.

Contacteer ons