koers ordina
Getronics na koersval minder waard dan Ordina Economie AD.nl. Weer. TV-Gids. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Facebook. Whats App. Play. Play. Play. AD logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appstore. Pijlen. Pij
Ordina is momenteel circa EUR 620 miljoen waard. Waar Ordina tot dusver dit jaar 15,7, is gestegen, heeft Getronics tot dusver dit jaar een verlies van 55,8, laten zien. De koers van het aandeel Getronics heeft donderdag op EUR 5,02, het laagste niveau sinds mei 2003 bereikt en in twee handelsdagen is de koers 36,5, kwijtgeraakt.
koers ordina
Aandeel Ordina. man-user. man-user. man-user.
Bepaal op basis van uw visie real-time welke hefboomproducten het beste passen bij uw scenario. De koers van het aandeel Ordina noteert live op met een verschil van. Technische analyse Ordina. Grafiek aangeboden door: ProRealTime Chart. Laatste nieuws over Ordina.
seopageoptimizer.nl
Ordina op koers voor dividend Financieel Telegraaf.nl.
Dit, impliceert dat Ordina op koers ligt om weer dividend te betalen over 2016, aldus de kenners. De marktvorsers stelden ook dat de publieke sector in Nederland nog steeds een negatieve impact heeft op de resultaten. Om de koers van het aandeel aan te jagen is daar juist groei nodig, zo merken ze op, wat uitdagend kan zijn zolang de sector geen herstel laat zien.
Koers Ordina USMarkets.nl.
Week Contest INDEX. Koers Ordina -1.47. Sluit: 4.43 Min: 4.29 Max: 4.53. Turbos zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbos.
Tostrams - Nieuwsoverzicht.
CM.com laat een zijwaarts koersverloop zien. Adyen strandde onder de weerstand 1.934,80. Pharming test de steun 0,73. Verkoopdruk bij B&S Group houdt aan. Shell weet een vorige koerstop te breken. DSM is technisch verzwakt. Tessenderlo veert hard op vanaf de steun 29,85. De beurs van Brussel Bel 20 index zakt naar de steun 3.637,63, de voorgaande uitbraak is geneut. Mithra Pharmaceuticals lijkt een hogere bodem te vormen. Euronav weet de stijgende trend te valideren. Kendrion valt terug richting de steun 15,06. Ordina ontwikkelt zich neerwaarts in een sterk dalende trend.
Ordina - Wikipedia.
Op 2 oktober 2014 volgde een televisie-uitzending over dit onderwerp. 8 De koers van het aandeel ging hierop hard onderuit, 9 maar Ordina ontkende de aantijgingen. 10 Op 27 januari 2015 werd bekend dat internationale partijen belangstelling hadden om het bedrijf over te nemen.
Koers ORDINA NV EO-10 - Actuele beurskoers ORDINA NV EO-10 aandeel.
Lees meer Populair op BeursGorilla.nl. Koers ORDINA N.V. De aandeel ORDINA N.V. staat de actuele beurskoers van het aandeel ORDINA N.V. Hier is een grafiek van het koersverloop te vinden en historische koersen van dit aandeel. Volg hierboven de ORDINA N.V.
Beursblik: winstgevendheid Ordina beter dan verwacht - Slim Beleggen. Beursblik: winstgevendheid Ordina beter dan verwacht - Slim Beleggen.
Afhankelijk van de looptijd van uw abonnement heeft u na 12 of 24 maanden het bedrag volledig betaald! Beursblik: winstgevendheid Ordina beter dan verwacht. 31 oktober 2019. ABM FN-Dow Jones De winstgevendheid van Ordina was beduidend beter dan verwacht bij een omzet die overeenkwam met de verwachtingen.
Bitcoin-sessie Ordina en BTC Next.
Koers kan niet omhoog zonder CN, en die weten wat ze moeten doen. 8 december 2013 at 13:59.: De opgeefmodule op de website van Ordina werkt bij mij niet. Ik heb nu geprobeerd me op te geven via een e-mailtje aan lara.godschalk@ordina.nl gegokt.

Contacteer ons