tomtom aandelen
Koers TomTom USMarkets.nl.
Koersen en marktoverzicht. Week Contest INDEX. Koers TomTom 0.59%. Sluit: 9.44 / Min: 9.29 / Max: 9.50. US Markets.nl is sinds 1998 op internet actief met een nieuwsbrief en columns, en sinds 2002 met de website in de huidige opzet.
tomtom aandelen
Koers aandeel TomTom: beurskoersen, nieuws, grafieken, analyse - Beurs.nl.
Euronext Lissabon CHX. CBOE Europe, grote re EU aandelen NAV. Investment Funds NAV Noord-Amerika. New York Stock Exchange OTC. CBOE BZX Exchange US TSE. Toronto Stock Exchange Kunt u een instrument niet vinden? Zoek dan via de zogenaamde ISIN code. Elk instrument, aandeel etc. heeft een unieke code. Kies vervolgens - wanneer er meerdere resultaten zijn - de notering op de beurs van uw keuze. Waar vind ik die ISIN code? Google de naam van het instrument, aandeel etc. met de toevoeging ISIN. Als zoeken op ISIN code geen resultaten oplevert hebben wij het instrument of aandeel niet in onze koersendatabase. AEX AMX AScX Amsterdam overig BEL20. AEX AMX AScX Germany 30 US30 US500 EUR/USD Treemaps. Market Talks Advies Analyse. TomTom is de toonaangevende, onafhankelijke specialist op het gebied van locatietechnologie, die mobiliteit vormgeeft door middel van zeer nauwkeurige kaarten, navigatiesoftware, realtime verkeersinformatie en services.
seo-kennis
TomTom aandeel heeft onrustige periode, wat zijn de vooruitzichten?
Wellicht is zo beter te begrijpen waarom analisten een neutraal advies geven en beter te voorspellen of het TomTom aandeel een interessante aanvulling op uw portefeuille is. We beginnen bij het begin van het jaar. Het TomTom aandeel begint 2018 onrustig. In 2017 wisten we dat TomTom veel eigen aandelen inkocht en de focus van haar activiteiten steeds meer naar de zakelijke markt verschuift.
TomTom uitstaande aandelen - TOM2 - Euronext Amsterdam.
TomTom uitstaande aandelen. De hoeveelheid uitstaande aandelen van TomTom wisselt van tijd tot tijd. Nieuwe aandelenemissies en het uitoefenen van personeelsopties zorgen er bijvoorbeeld voor dat het aantal uitstaande aandelen van een beursgenoteerd bedrijf toeneemt. Aandeleninkoopprogramma's' zorgen er juist voor dat het aantal uitstaande aandelen afneemt. Omzet Winst verlies Eigen vermogen Operationele cijfers Aandeel beursnotering.
TomTom Archives - Probeleggen.
Zijn stockpicks in de Nederlandse MidCap-markt presteerden aanmerkelijk beter dan de AEX Index die in hetzelfde jaar 4 opliep. Wat is de waarde van TomTom? TomTom aandelen stijgen hard in koers. Zit er nog meer in het vat voor TomTom?
TeleAtlas steunt bod TomTom Het Parool. Deel dit artikel. Loading.
De Amerikaanse navigatiesystemenleverancier Garmin probeerde vorige week TomTom af te troeven met een overnamebod van 24,50, euro per aandeel TeleAtlas, ruim vijftien procent meer dan TomTom eerder had geboden. TomTom, de grootste navigatiesystemenleverancier ter wereld, blijkt intussen 28,3, procent van de aandelen TeleAtlas in handen te hebben.
TomTom Aandelenkoers Het laatste nieuws Beleggersbelangen.nl - BeleggersBelangen.nl. TomTom Aandelenkoers Het laatste nieuws Beleggersbelangen.nl.
TomTom keert geen dividend uit aan aandeelhouders. In vergelijking met andere aandelenkoersen in de AMX is de ontwikkeling van de koers van TomTom de laatste jaren matig geweest. De eerste paar jaren na de introductie deed het aandeel het goed, maar daarna heeft het aandeel het minder goed gedaan dan veel andere aandelen in de AMX index.
TomTom aandelen kopen: hoe kan je beleggen in TomTom?
Op deze pagina lees je alles wat je moet weten voordat je aandelen TomTom koopt. Ook kan je hier de actuele koers van TomTom vinden. Hoe kan je actief beleggen in TomTom? Iedereen kan actief beleggen in het aandeel TomTom.
TomTom - Wikipedia.
Tegen de tijd dat TomTom Navigator 2 in het voorjaar van 2003 op de markt kwam, haalde het bedrijf Mark Gretton, ex-cto van Psion en maker van de originele Psion Series 3, over bij TomTom te komen, een hardwareteam samen te stellen en een alles-in-een navigatieproduct te ontwikkelen. Alexander Ribbink, ex-vicepresident brand development bij Mars Inc, sloot zich in november 2003 bij TomTom aan om voor de marketing zorg te dragen. TomTom Go, een standalone autonavigatiesysteem, werd in het voorjaar van 2004 uitgebracht. In het najaar kwam TomTom Mobile uit, een navigatietoepassing die gebruikmaakt van smartphones. TomTom maakt veel gebruik van open source software, onder andere voor de Linuxkernel. In het begin hield TomTom zich echter niet volledig aan de GPL -licentie. Op 24 oktober 2004 werd een overeenkomst gesloten met gpl-violations.org. 2 Het resulteerde in een website 3 waarop TomTom een deel van zijn bronnen openbaar maakte. Op 27 mei 2005 ging het Nederlandse TomTom naar de beurs. De aandelen zijn genoteerd op Euronext Amsterdam onder de code TOM2. De opbrengst van de beursgang was circa €125 miljoen.

Contacteer ons